30 Ekim 2012 Salı

Basmane’de bir Osmanlı Harikası

Özellikle 2000 yılından sonra birbiri ardına yapılan yatırımlarla İzmir’in “Oteller Bölgesi” olarak anılmaya başlayan Basmane’de yeni bir yıldız doğdu. Grand Corner Butik Hotel, Tarihi Gar’ın tam karşısında geçtiğimiz günlerde hizmete açıldı.

Osmanlı tarzıyla hazırlanmış göz alıcı mimarisi ve dekorasyonu ile göz kamaştıran Grand Corner Butik Hotel, genç, dinamik ve profesyonel kadrosuyla kısa sürede büyük ilgi gördü. Otelin yaratıcısı 15 yıldır İzmir’e bir çok otel otel kazandıran ve yine Basmane’de yer alan Alican Oteller zincirinin sahibi Zeki Işık. Sadece İzmir değil, Türkiye’de benzeri olmayan bir otel inşa ettiklerini söyleyen Işık, “Farkımızı görmeniz için otelin kapısından adımını içeri atmanız yeterli” diye konuştu.
Jakuzili olmak üzere altısı King Suit, beşi Family Suit, 52 Twin ve French şeklinde toplam 63 odalı otelde, adları Piri Reis ve Mimar Sinan olan 12 ve 30’ar kişilik iki de toplantı salonu var. Ege ve Osmanlı’dan günümüze Türk ile dünya mutfağından en seçkin lezzetleri ise Topkapı Restoran’da sunuluyor.
 
Kaynak: Hürriyet, 30.10.2012

Hiç yorum yok: