25 Şubat 2014 Salı

TOKİ Ankara, İstanbul, İzmir gibi 16 şehirde 55 arsayı açık artıma yöntemiyle ve 120 aya varan vadelerle satışa çıkarıyor.
 
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ ), aralarında Ankara, İstanbul, İzmir, Kocaeli ve Erzurum gibi büyükşehirlerin de bulunduğu 16 şehirdeki  55 arsayı açık artıma yöntemiyle  ve  120 aya varan vadelerle satışa çıkarıyor.
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), aralarında Ankara, İstanbul, İzmir, Kocaeli ve Erzurum gibi büyükşehirlerin de bulunduğu 16 şehirdeki  55 arsayı açık artıma yöntemiyle  ve  120 aya varan vadelerle satışa çıkarıyor. TOKİ, Hazine'ye herhangi bir yük getirmeden, ihtiyacı olan finansmanı arsa ve iş yeri satışlarıyla kaynak geliştirme projelerinden elde ediyor. Böylece yoksul ve alt gelir grubundaki vatandaşların da kaliteli çağdaş ve güvenilir mekanlarda yaşama olanağı sunuluyor.
 
6 Mart'ta  yapılacak açık artırma, Eskidji firmasının İstanbul'daki merkezinde saat 14.00'te yapılacak. TOKİ'nin 6 Mart'ta satışa sunacağı taşınmazlar, Ağrı, Amasya, Ankara, Çorum, Edirne, Elazığ, Erzurum, İstanbul, İzmir, Kars, Kocaeli, Konya, Kütahya, Mersin, Şanlıurfa ve Van illerinde bulunuyor. 
 
Satışa sunulan taşınmazlar için hem peşin hem de vadeli teklif alınacak. Müzayedede, Ankara'da bulunan 15 arsa da satışa sunulacak. Sincan İstanbul  Başakşehir'deki 2 arsa da düzenlenecek açık artırmada satışa çıkarılacak taşınmazlar arasında yer alıyor. İkitelli'deki 2,3 dönüm büyüklüğündeki arsa, 5 milyon 876 bin lira, Hoşdere'deki 7,4 dönüm arsa ise 22 milyon 501 bin lira muhammen bedelle satılacak. Silivri Alipaşa'daki 319,9 dönümlük tarım alanı ise 15 milyon 995 bin lira muhammen bedelle açık artırmaya sunulacak. AA
 
Kaynak: Samanyolu Haber, 25.02.2014

Hiç yorum yok: