29 Mart 2015 Pazar

Çeşme'ye yeni otel geliyor...

Çeşme Ilıca'da bulunan İnkim Otel ve Otel Z, işletmecilerinden İbrahim Eren tarafından Scala Nuova İnkim adı altında yenileniyor. Otel 2015 yaz sezonunda açılacak.

Çeşme Ilıca'daki İnkim Otel ve Otel Z, renovasyon sürecinden geçerek "Scala Nuova İnkim" adıyla 2015 yaz sezonunda hizmet vermeye başlayacak. Türkiye çapında ünlülerin oteli olarak da bilinen, sinema ve sanat dünyasından ünlülerin tercih ettiği İkiz otel, yepyeni kalite ve konfor anlayışı ile Türk turizminin önemli girişimci ve yöneticilerinden İbrahim Eren tarafından 7+3 olmak üzere 10 yıllığına kiralandı.

Scala Nuova İnkim ile Türk turizminin hizmet ve kalite anlayışını Avrupa turizmine pazarlamayı hedeflediklerini belirten Eren," Özellikle dış pazarlar için güçlü bir ekip kurduk. Ayrıca iç pazar ve banket organizasyonları için de başarılı ekipler kurduk. Otelin sunacağı bir çok hizmet ve sahip olduğu birçok özelliğin yanı sıra; termal ve spa hizmetini de sunmayı planlıyoruz" dedi.

Otel konum olarak Çeşme Ilıca'da bulunan, güneş ve kumu ile meşhur Ilıca Plajı'nın başladığı yerde bulunuyor. Otelde 70 oda, Anex'de 56 oda olmak üzere toplam 126 oda ve 280 yatak kapasitesi bulunduğunu anlatan İbrahim Eren her iki otelin de Scala Nuova İnkim adı altında Çeşme'de yaz aylarının modası ve markası olmaya devam edeceğini söyledi. Otelde kral dairesi standartlarında 2 adet Vip Suite, 15 adet normal Suite bulunuyor. Tesis Booking.com derecelendirmesinde 7,2 puana sahip. Kalite ve hizmet anlayışı ile bu değerleri daha da yükselteceklerini söyleyen İbrahim Eren, çağın getirdiği en iyi ve modern mimari çizgileri devamlı olarak tesise yansıtacaklarını da dile getirdi.

Kaynak: Turizmde Bu Sabah, 29.03.2014

Hiç yorum yok: