12 Kasım 2010 Cuma

Mavişehir Modern'de: Anahtar teslim 2011'de

İki ay önce başlayan satışlarda yüzde 25 oranına ulaştıklarını belirten Gergül İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Gültekin, "Tanıtım fiyatlarımız 18 Ekim'e kadar geçerli. Bu fırsat kaçırılmaz" dedi

Mavişehir'deki toplam 10 blok ve 316 daireden oluşan Mavişehir Modern projesi için 1.5 ay önce temel atan Gergül İnşaat, kısa süre içerisinde yüzde 25 satış oranına ulaşmayı başardı....Konut piyasasında hareketli dönemlerin başladığını ifade eden Gergül İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Gültekin, "Emsal projelere göre çok düşük tuttuğumuz tanıtım fiyatları 18 Ekim'e kadar geçerli olacak.

Mavişehir Modern'in ilk temelini 45 gün önce attıklarını, blokların inşaatına aynı anda başladıklarını ifade eden Gültekin, çok hızlı şekilde ilerlediklerini söyledi. Anahtar teslimi tarihi olarak 2011 sonunu hedeflediklerini belirten Gültekin, "Bugüne kadar yaptığımız projelerde söz verdiğimiz tarihten çok daha önce konutları teslim ettik. Mavişehir Modern'de de hedefimiz bu. Bir yıl sonra burada çim suluyor olacağız" diye konuştu.

Mavişehir Modern projesi konusunda çok sayıda olumlu tepki aldıklarını dile getiren Gültekin, "Biz İzmirli müteahhit olmanın avantajını yaşadık. Bölgemizi iyi tanıyoruz. İzmirlilerin nasıl bir daire ve sosyal alan arzuladığını iyi biliyoruz. Örneğin evlerimizin balkonları son derece geniş. İzmirli bir mimarla çalışmamız büyük avantaj oldu. Bunlar satışlara da olumlu yansımış durumda" diye konuştu.

Emlak GYO ile yaptıkları anlaşma kapsamında 90 milyon lira civarı satış hasılatı beklediklerini dile getiren Gültekin, satışlara 2 ay önce başlamalarına rağmen yüzde 25'lik satış oranını yakaladıklarını söyledi. Gültekin, şöyle konuştu: "Satışa Temmuz sonunda başladık. Ancak bu sürede Ramazan ayı, yaz tatili, referandum gibi çeşitli süreçler oldu. Buna rağmen iyi bir satış oranına ulaştık. Çok güzel bir satış ofisi kurduk. Satış ofisinin içinde 1+1 ve 3+1 olmak üzere 2 örnek daire bulunuyor. Hafta içinde 60-70 ziyaretçiyi ağırlıyoruz. Hafta sonu ise sayı 200'ü buluyor. Ziyaretçiler aynı zamanda şantiyeyi izleyip, projenin nasıl ilerlediğini görebiliyor. İzmir'in yanı sıra Türkiye'nin çeşitli yerlerinden hatta yurtdışından talepler geliyor. Rusya, Hollanda gibi yabancı ülkelerde yaşayan Türk vatandaşları da projedeki konutlara talip oldu".



Kaynak: http://www.yeniasir.com.tr/Ekonomi/2010/10/10/anahtar_teslim_2011de  SİNAN DOĞAN (HABER MERKEZİ) - 09.10.2010, Cumartesi 

Hiç yorum yok: