8 Mayıs 2011 Pazar

Mavişehir Park Yaşam'da Üç haftada 230 daire satıldı

Türkerler, Durmaz ve İZKA firmalarının, Emlak Konut GYO'yla inşa ettiği konutların büyük ilgi gördüğü, en çok 3+1 dairelerin tercih edildiği belirtildi.
İzmir'de; kapalı otopark, havuz, ferah konutlar, yeşil alanlarıya başlıbaşına bir yaşam alanı oluşturan Park Yaşam Mavişehir'de üç hafta içinde 230 daire satıldı. Projeyi, Emlak Konut GYO'yla ortak gerçekleştiren Türkerler, Durmaz ve İZKA firmalarının temsilcileri, Park Yaşam Mavişehir'in, beklediklerinin üzerinde ilgi gördüklerini vurguladılar. Durmaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Durmaz, Türkerler İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Oğuz Türker ile İZKA İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Azat Yeşil projenin detaylarını aktardılar. Oğuz Türker, "Detaylı düşünülmüş projede, 27 daire tipi bulunuyor. Konut sahibi olmayı düşünenlere, seçimden önce harekete geçmelerini öneriyorum. Çünkü fiyatlar ve dolayısıyla ev kredisi faizlerinin artması olasılığı hayli yüksek" diye konuştu.
"Amaç, başarı üretmek"
Türker, "Amacımız kar değil, başarı üretmek ve İzmir'e Avrupa standartlarında yaşanabilir özgün bir yaşam alanı sunmak" diye konuştu. Türker, konutların İzmirlilerin ihtiyaçlarına ve beklentilerine uygun tasarlandığını, depreme dayanıklılığa da büyük önem verildiğini sözlerine ekledi. Satış ve Pazarlama Direktörü Oğuz Kaan Karaer ise, üç haftada 20 binin üzerinde telefon aldıklarını ve 8 Nisan'dan bu yana satış ofisini 3 bin 500 kişinin ziyaret ettiğini ifade etti.
Depreme karşı özel önlemler
Satış ve Pazarlama Direktörü Oğuz Kaan Karaer, birçok projenin aksine, Park Yaşam Mavişehir'de kapalı alışveriş merkezinin yanı sıra, açık cadde mağazalarının da bulunduğunu söyledi. Karaer, İzmir'de ilk kez Fİ-120 fore kazık kullandığını belirtti, binaların, Jet Graout, Post Graout sistemleriyle depreme olağanüstü dayanıklı hale getirildiğinin altını çizdi.
7 ayrı blokta 27 ayrı mimari
7 blokta 521 dairenin satışa sunulduğu projede, daireler oldukça geniş tutuldu. Tavan yükseklikleri 2.90 m olarak tasarlandı. 1+1'den başlayıp 5+1'e kadar uzanan ve dubleks seçenekleri de daireler var. Projede; kapalı otopark, geniş yeşil alanlar, sosyal tesisler, alışveriş merkezi ve çocuk oyun alanları, yaz-kış yüzme keyfi sunan kapalı havuz da bulunuyor.

Kaynak: Milliyet - 04.05.2011

Hiç yorum yok: