12 Temmuz 2011 Salı

5 yıldızlı otele kadife darbe

Çeşme'deki Süzer Sun Dreams Hotels'de yönetim, Cennet Süzer'in girişimleri ve mahkeme kararı ile yeniden mülk sahibi olan Süzer Ailesi'nin eline geçti.
İzmir'in Çeşme İlçesi'ndeki, 400 yatak kapasiteli, beş yıldızlı Süzer Sun Dreams Hotels & Spa'nın yönetimi yeniden Süzer Ailesi'nin sahibi olduğu İstanbul Otelcilik Turizm Ticaret A.Ş.'ye geçti. İstanbul Otelcilik Turizm Ticaret A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Üyesi Cennet Süzer, kötü yönetildiğini iddia ettiği oteli soyadlarına leke gelmemesi ve Türk turizminin zarar görmemesi için geri aldıklarını söyledi. Cennet Süzer, yaşanan gelişmeleri söyle anlattı:
Mahkeme kararı var
"Otelin genel müdürü Kaan Bayhan, Sabri Çetintabak'ın evini ve ofisini boşalttığını belirtip, elektrik borcunun, personel maaşlarının ödenmediğini söyleyince devreye girdik. Geçen Pazartesi günü bu mevcut durum sebebiyle sözleşmeyi tek taraflı olarak feshettiğimizi ve işletmeyi kendimizin devraldığını belirtir bir ihtarname çektik. Sonra da Çeşme Asliye Hukuk Mahkemesi'ne başvurarak tespit yaptırdık ve oteli teslim aldık" dedi.
Süzer Sun Dreams Hotel & Spa Genel Müdürü Kaan Bayhan ise gelişmelerden Süzer Ailesi'ni suçladı.

Kaynak: Milliyet - Ege - 12.07.2011

Hiç yorum yok: