11 Temmuz 2011 Pazartesi

Folkart Towers'ın Yüzde 70'i Satıldı !

Kurulduğu günden bu yana İzmir'de ayrıcalıklı projelere imza atan Folkart Yapı'nın geçtiğimiz Mayıs Ayında satışına başlanan yeni projesi Folkart Towers yatırımcıların yoğun ilgisi ile karşılaştı.
İnşaat zemininde iyileştirme çalışmaları sona eren Folkart Towers'ta satışa sunulan A kulesinin yüzde70'i satıldı ve yoğun talep nedeniyle B kulesinin satışa çıkarıldı.
İzmir'in en değerli mimari yapılarını inşa eden Folkart Yapı tarafından İzmir Bayraklı'da inşaatına başlanan ve 30 ayda tamamlanması planlanan Folkart Towers projesine yatırımcılar yoğun ilgi gösterdi. 2013 yılı içinde tamamlanması planlanan ve Avrupa'nın en yüksek 5. ikiz kuleleri olacak olan Folkart Towers'ın satışa sunulan bölümünün yüzde 70'inin satışı gerçekleşti.
İzmir'in yeni kent merkezi ilan edilen Bayraklı'da hayata geçen en büyük proje olan Folkart Towers'ın inşaat zemininde iyileştirme işlemleri tamamlandı ve temel atma aşamasına geçildi.

Tamamlandığında 200 metre yükseklikte 40'ar katlı iki Kule'den oluşacak olan Folkart Towers'a beklenen üzerinde bir ilgi doğdu. Projenin satışa sunulan A kulesinde rezidans ve ofis satışları aynı oranda devam ederken B kulesi de satışa çıkarıldı.
Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak projedeki satışlarla ilgili şu bilgiyi verdi, "Folkart Towers'ta satışların iyi olmasını zaten bekliyorduk. Yine de görmüş olduğumuz büyük ilgi bizi şaşırttı. Ofis ve Rezidansların satışa sunulmasının ardından daha 1,5 ay geçmeden satışa sunulan kısmın yüzde 70'i tükendi. Folkart Towers'tan ofis ve rezidans alanların büyük bir kısmı İzmirliler ancak İstanbul ve Yurtdışından da çok büyük talep var örneğin bazı yabancı yatırımcılar telefon ve internet üzerinden bilgi alarak ofis ve Rezidanslardan satın aldılar."

Tüm inşaat aşamaları en yeni ve gelişmiş teknolojilerle inşa edilen projede metrekare birim fiyatları ortalama 2600 Dolar civarında.Proje'de binaların içindeki modüler sistem alıcılar satın aldıkları daire veya ofiste istedikleri değişiklikleri yaptırma imkanı sağlıyor.

Kaynak: Milliyet Emlak - 08.07.2011

Hiç yorum yok: