7 Haziran 2014 Cumartesi

Çeşme Marina’dan fotoğraf yarışması

Çeşme Marina fotoğraf yarışması açtı. Bu yaz sezonunda değişik tarihlerde 3 kez tekrarlanacak olan fotoğraf yarışmasının ilki...

Çeşme Marina  fotoğraf yarışması açtı.  Bu yaz sezonunda değişik tarihlerde 3 kez tekrarlanacak olan fotoğraf yarışmasının ilki  10 – 30 Haziran tarihleri arasında çekilen fotoğraflar arasında yapılacak.  Çeşme Marina Konukevi’nde 5 gün 2 kişilik konaklama, Hayal Kahvesi’nde bir konsere ücretsiz giriş ve 2 kişilik yemek ödülü konan yarışma için aranan şartlar arasında  Çeşme Marina’da telefonla fotoğraf çekmek ve bunu instagram adlı mobil uygulamada#BuradaMutluyum @iccesmemarina etiketiyle paylaşmak. Ardından Çeşme Marina’nın facebook sayfasına girip özel olarak oluşturulmuş yarışma sayfasından fotoğrafınızı onaylamak. 
En beğenilen fotoğraflar arasında birinciyi ise  IC Holding Yönetim Kurulu Üyesi Salih Çeçen, IC Holding Kurumsal İletişim Direktörü Mine Homriş, IC Çeşme Marina Ticari ve İdari İşler Müdürü Toker Gürer, IC Çeşme Marina Genel Müdürü Can Akaltan ve Kabin Ekibi Sanat Yönetmeni Aras Attila’dan oluşan jürinin; en beğenilen fotoğraflar arasından seçeceği fotoğrafa ödül verilecek. Jüri seçecek. Birinci fotoğrafın sahibi Çeşme Marina’da 2 kişilik rüya gibi tatil yapma fırsatını yakalamış olacak.

Kaynak: Haber Hürriyeti, 07.06.2014

Hiç yorum yok: