30 Mart 2011 Çarşamba

İzmir`e 3 yeni otel ve aqua park kazandıracak

Duayen işadamı ayrıca, bir yandan iş merkezi, rezidans ve İnciraltı`ndaki arazisine termal kür merkezi kurmayı planlıyor bir yandan da Özilhan Grubu ile İstanbul`da da otel projesi için çalışıyor. Vergi rekortmeni, duayen işadamları arasında yer alan Nail Özkardeş`in İzmir`e yatırım aşkı dinmiyor. 78 yaşında olmasına rağmen işinin başında, yoğun bir şekilde çalışmaya devam eden Özkardeş, sürekli yeni projeleri kovalıyor.

Kente yıl sonuna kadar 3 yeni otel kazandıracak olan Özkardeş, yeni kent merkezinde iş merkezi ve rezidans için kolları sıvarken, Çeşme`ye de aqua park kuruyor. İnciraltı planlarının da tamamlanmasını bekleyen Özkardeş, buradaki arazisine de termal kür merkezi kurmayı hedeflerken, birlikte 3 otel işlettikleri Özilhan Grubu ile İstanbul`da da otel projesi üzerinde çalışıyor.

3 Bin Yatağa Çıkacak
Geçen yıl Fransız Fram Grubu`ndan aldığı Boyalık Otel ile Ilıca`da satın aldığı Hora Otel`de yenileme çalışmalarını sürdüren Özkardeş ailesi, yaz sezonuna 2 oteli de yetiştirmek isterken, Mövenpick Otel`in yanındaki eski tekel binasında kuracağı otelin de projelerini hazırlıyor. İzmir ve Çeşme`de yeni otel projelerinin devam ettiğini dile getiren Viltur A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Nail Özkardeş, Özilhan Grubu ile birlikte toplam 3 bin yatağa yükseleceklerini kaydetti. İzmir`de turizm ve gayrimenkul sektöründe büyümeye devam ettiklerini belirten Özkardeş, yatırımlarını artırarak sürdüreceklerini kaydetti.

Çeşme Boyalık mevkiindeki 210 odalı Boyalık Otel ile Ilıca merkezde bulunan 3 yıldızlı 50 odalı Hotel Hora`yı geçen yıl aldıklarını ve şu anda yenileme çalışmalarının çok hızlı bir şekilde devam ettiğini anlatan Özkardeş, Boyalık Otel, Çeşme turizmiyle özdeşleşmiş tesisler arasında yer alıyor. 3 yıl atıl kalan bir oteli Çeşme turizmine kazandıracağız. Ilıca merkezdeki Hora Otel ile birlikte toplam 250 kişiye de istihdam sağlayacağız. İsmini değiştireceğimiz Hora Otel`in altında ünlü bir markanın kafesi olacak. İkiti oteli de yaz sezonu yetiştirmek için çalışıyoruz. İki tesisle Çeşme`ye 600`e yakın yatak ekleyeceğiz dedi. Çeşme`deki 2 otele ek olarak İzmir`de Mövenpick Otel`in yanındaki eski Tekel binasını da 100 yataklı butik bir otele dönüştüreceklerini açıklayan Özkardeş, projelerin hazırlandığını kısa sürede yenileme çalışmalarına başlayacaklarını vurguladı. Yeni kent merkezinde de 25 bin metrekare arazilerine iş merkezi ve rezidans projesi üzerinde çalıştıklarını anlatan Özkardeş, İnciraltı`ndaki arazilerine de termal kür merkezi kurmak istediklerini kaydetti

Çeşme Turizmine Doping Olacak
Çeşme`de Ilıca Otel`in yanındaki araziye sadece çocuklara özel aqua park kurduklarını dile getiren Nail Özkardeş, yalnızca 3-15 yaş grubu çocukların faydalanabileceği 4 bin kişilik tesisi yaz sezonuna yetiştirmeyi planladıklarını söyledi. Çeşme`de çocuklar için su parkı eksikliğini gidermek üzere yola çıktıklarını ifade eden ÖZkardeş, Projeyi, Brezilya`da dünyanın en büyük su parkını yapan Kanada patentli Empex Water ile gerçekleştireceğiz. Toys Park adını alacak olan park, 13 dönümlük alanda kurulacak. Park 5 bin metrekarelik bir alana kurulacak.

Hafta içi 2 bin, hafta sonu ise 4 bin kişi bekliyoruz. Özel su parkında kaydıraklar, tüneller, fıskiyeler, su sirki ve bir ada yer alacak. Bu adada çocuklar hayal kahramanlarıyla tanışacak dedi.

Özkardeş Ailesine Ait Oteller
Otel Adı / Yeri / Yatak sayısı
Villa Saray Çeşme 450
Boyalık Çeşme 450
Mövenpick İzmir 400
Hora Çeşme 100

Özkardeş-Özilhan Ortaklığındaki Oteller
Ilıca Otel Çeşme 600
Ürgüp Nevşehir 500
Akçay Balıkesir 900


Kaynak: 1insaat - 29.03.2011

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Bu Asa sigorta şirketi olduğu için, tüm özellikleri riayet türünü sigorta, biz de çalışmak için denizaşırı veya kişisel iş için seyahat için vize dışarı sigortalamak ne, sen biz kişisel şirket kurmak için ülkeden dışarı seyahat etmek bir kredi ihtiyacınız varsa Seçtiğiniz herhangi bir ülkede yerleşmek için seyahat etmek size kişisel vize veya aile vizesi sağlamak için yetenekli. Firmamız size 28 yıl Maximo süresi geri ödeme için bir emlak inşa, bu yüzden eğer ilgilendi, lütfen şimdi uygulayabilirsiniz.

Size seçtiğiniz herhangi bir ülkede, kişisel iş başlatmak için herhangi bir miktar kredi yeteneğine sahiptir, bu nedenle herhangi bir ülkeye seyahat için vize gerekirse, lütfen bu e-postayı başvurun: visaagency040@gmail.com ya da bir kredi ihtiyacınız varsa başlamak için finance_institute2015@outlook.com: kişisel şirket kadar lütfen bu e-postayı temas

Firmamız bu bilgi feryat uzmanlaşmış.
(1) denizaşırı seyahat için vize veriyoruz.
(2) Biz bireye% 2 faiz oranıyla kredi, kişisel iş başlatmak için vermek.
(3) kara mallarını sigorta.
(4) ev mallarını sigorta.
(5) oluşturmak ve aylık taksit ödeyerek bireysel ucuz miktarda dışarı satış.

Eğer ev veya aylık taksit ödeyerek herhangi bir emlak satın almak istiyorsanız, firmamız herhangi bir sorun olmadan seçtiğiniz herhangi bir süre ve seçtiğiniz herhangi bir ülkedeki bir tane almak için yeteneğine sahiptir.