13 Aralık 2012 Perşembe

ULUPARK EVLERİ: Yeni cazibe merkezinde yeni proje

Bir Mete Tamer OMUR yazısı, Hürriyet Ege - 13 Aralık 2012

Topuz Yapı, son dönemde İzmir’in yeni cazibe merkezi olmaya aday Ulukent’te yapımına başladığı yeni projesi Ulupark Evleri’nin satışına başladı.

İZMİR’de yaptığı prestijli projelerle adını duyuran Topuz Yapı, yeni projesi Ulupark Evleri’ni uygun ödeme koşullarıyla müşterinin beğenisine sundu. Çanakkale yolu üzerindeki Ulupark Evleri, 18 bin metrekare alanda toplam 164 daireden oluşuyor.
Topuz Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Birol Gündoğan, 13 blokta 3’er katlı yapılacak evlerin özellikle, kent merkezinin yoğunluğundan bunalan ve ferah bir site ortamında yaşamak isteyen aileler için büyük fırsat yaratacağını söyledi. Projenin 135 ile 160 metrekare arasındaki farklı büyüklüklerde 3 + 1 dairelerden oluştuğunu aktaran Gündoğan, “280 araçlık yeraltı otoparkı, her 3 parselde de yer alacak yüzme havuzu, çocuk oyun ve geniş yeşil alanları, hem yazlık hem de kışlık olarak kullanılabilecek yapıda tasarlanıyor. Ulupark Evleri’nde ısı ve ses yalıtımına özel önem veriliyor. Projenin 3 katlı olması sayesinde depreme dayanımı daha da artırıldı. Her evde ebeveyn banyosu, soyunma odası, kiler, ankastre mutfak, doğalgaz uyumlu kalorifer sistemi yer alacak. Hiçbir ailenin otopark problemi olmayacak. Böylelikle hem site içinde görüntü kirliliği olmayacak, hem de toplam 3 bin 600 metrekare yeşil alan kullanıma sunulacak” bilgisini verdi.
2014’ün sonunda teslim edilmesi planlan projede anlaşmalı bankalarla çok uygun ödeme olanakları sağlayacaklarını ifade eden Gündoğan, örnek daireyi de bu ay sonunda ziyarete açacaklarını sözlerine ekledi.

Yüksek yapıdan bunalanlaraProjenin Karşıyaka, Çiğli, Çandarlı, Menemen ve Foça’ya yakınlığıyla yoğun talep görmesini beklediklerini anlatan Gündoğan, “Ulukent’te yeni bir yaşam fırsatı sunuyoruz. 3 ayrı parsel içinde kurulacak site içinde çocuk oyun alanları, geniş yeşil alan ve çevre düzenlemesi, çocuk ve yetişkin havuzu, toplantı odaları, 24 saat güvenlik ve kamera sistemi bulunacak. Gediz Üniversitesi, Gelişim ve Ekin Koleji ile diğer eğitim kurumlarına çok yakın konumda bulunan Ulupark Evleri, şehirdeki yüksek binalardan bunalan, doğayla iç içe huzurlu bir ortam arayan ailelerin tercihi olacak” dedi.

PRESTİJLİ PROJELER
LOBİ Platinium Mavişehir, Atıf Bey Konutları, Antalya Park Platinium Konutları, Bornova Platin Park, Nevzat Bey Konutları, Uslu Loft, Kartal Blokları, Kahya Sitesi, Topuz Yapı’nın prestij projeleri arasında yer alıyor.



İkinci etaba yatırımcı ilgisi
‘BÖYLESİ İstanbul’da Bile Yok’ sloganıyla eylül ayında satışa sunulan MYVIA Bahçe Projesi’nin 2. etap satışları, yatırımcı ve site konforunda yaşamak isteyenlerin yoğun ilgisini görüyor.
İnşaat yatırımları açısından her geçen gün cazibesini artıran Bornova’da konumlanan MYVIA Bahçe projesi, kaliteli konut birimlerinin yanı sıra iyi planlanmış spor ve yaşam alanları ile dikkat çekiyor. MYVIA Bahçe 1+0 (Single), 1+1 (Classic ve Big), 2+1 (Maxi ve Large) 1+1 Dubleks daireler, ofis ve otel katları, mağazalar olmak üzere farklı alternatifler sunuyor. 2. etap satışlarının yoğun ilgisinden çok memnun olduklarını belirten Gözde Grubu yetkilileri, ulaşım kolaylığının ofis, konut ya da dükkan sahibi olmak isteyenlerin oldukça fazla ilgisini çektiğini belirtti, “Ayrıca, yatırımcılara sunulan yüzde 10 peşin, 60 ay 0.79 vaiz oranı, hemen tapu verebilme olanaklarımız bu ilgiyi yoğunlaştırıyor. Projenin en büyük ilgi noktasının ise 12 ayda teslim edilmesinin planlanması” dedi.

Kaynak: Mete Tamer OMUR, Hürriyet Ege, 13 Aralık 2012

Hiç yorum yok: