23 Haziran 2011 Perşembe

Bornova'nın incisi Evka-3'te parlayacak

İnşaat sektöründe hayata geçirdiği projelerle marka haline gelen Gümüş İnşaat 25. Yılını Bornova Evka-3 te yapacağı İncipark evleri ile kutluyor.

25. Yıla çok özel bir proje olan İncipark Evleri'nin inşasının hızla devam ettiğini belirten Gümüş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve Gaziemir Müteahhitler Derneği Başkanı Hasan Ali Gümüş "Kaliteden ödün vermeden 25 yıldır güvenli ve konforlu 13 projenin ardından Bornova'nın incisi olacak olan İncipark Evleri gururumuz olacak. 25. Yıla yakışan bir proje olacak. Yıllardır edindiğimiz tecrübeler ışığında son teknolojik ürünlerin kullanılacağı görsel olarakta inci gibi parlayacak olan projemiz çok ses getirecek." dedi.
AKILLI EV OTOMOSYON SİSTEMİ
4690 metrekare alan üzerinde 32 daire olarak yapımı devam eden İncipark Evleri'nin akıllı ev otomasyon sistemi ile donatılacağını ifade eden Gümüş "Bu proje bizim 25 yıla özel prestij projemiz olacak. Yerden ısıtmalı, merkezi sıcak su, 200 metrekare havuz, palmiyeler ve çok sayıda bitkiden oluşan tropikal ortamları aratmayan bahçe peyzajı, engelli yaşamı, her daireye özel iki araçlık kapalı otopark, fitness center, duş bölümleri, sauna gibi alanlar aktif kullanılabilirlik dikkate alınarak projelendirildi." şeklinde konuştu.
PROJE SATIŞI PROFESYONELLERDE
İncipark Evleri projesinin yapımı gibi pazarlanma aşamasının da profesyonelce yapılacağını ve hizmeti Remax SDA ofisi tarafından verileceğine dikkat çeken Gümüş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve Gaziemir Müteahhitler Derneği Başkanı Hasan Ali Gümüş "İncipark Evleri bizim çok önem verdiğimiz bir proje. Projenin her safhası profesyoneller tarafından planlandı. Gümüş İnşaat'ın 25. Yılına yakışır bir proje olacak. Dolayısıyla satışa sunumda da profesyonellik önem arz ediyor. Bu sebeple İncipark Evleri satışını Remax SDA ofisinin yapmasına karar verdik. Projemiz ile ilgili daha detaylı bilmek isteyenler Bornova Evka 3 mahallesi 121 sokaktaki Remax SDA satış ofisinden bilgi alabilecekleri gibi 0 232 375 4 400 nolu telefondan ya da www.inciparkevleri.org ve www.sda.com.tr internet adreslerinden de yararlanabilirler. " dedi.
KENTSEL YENİLEMEDE GÜMÜŞ İNŞAAT AKTİF ROL ALACAK
İncipark Evleri inşaat alanında Remax SDA Genel Müdürü Müge Ertuna Acar'a projenin detaylarını anlatan Gümüş İzmir'in acil olarak kentsel yenilemeye ihtiyacı olduğunun önemine değinerek "İzmir artık çarpık şehirleşme görüntüsünden kurtulmalı. Seçim öncesi milletvekili adaylarının da kentsel yenileme ile ilgili projelerden bahsetmesi sevindirici. Bu çalışmalarda İzmir'in modern bir görünüme kavuşması için biz de Gümüş inşaat olarak üzerimize düşeni yapacağız. Her yeni projemizi bir öncekinden daha modern ve farklı bir mimarı ile İzmirlilere sunacağız. Ege ve Akdeniz'in incisi olan İzmir'de İzmir'in incisi olacak projeler üretmeye devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

Kaynak: Sabah Emlak - 21.06.2011

Hiç yorum yok: