18 Eylül 2011 Pazar

SEFERİHİSAR’A ÖĞER’DEN DEV YATIRIM

Sahip olduğu tur operatörünü 30 milyon euroya İngiliz turizm devi Thomas Cook'a satan Öger Grup Yönetim Kurulu Başkanı Vural Öger, yeni yatırım alanı olarak Bodrum ve Milas'ın yanında Seferihisar'ı tercih etti.
Öger, Seferihisar'da otantik taş evler yaparak Avrupalı zenginlere satacak. Yaklaşık 50 milyon euroya mal olacak projeye gelecek aylarda başlamayı planlayan Öger, taş yapıdan inşa edilecek lüks villaların her birini 400–500 bin eurodan satacak. Vural Öger, proje için Bodrum'da 45 ve 20 dönümlük iki arazi satın aldığını, Milas, Seferihisar ve Foça'da da araştırmalarının sürdüğünü söyledi.
Öger, "Thomas Cook ile yaptığımız satıştan sonra elimde iyi bir kapital oluştu. Rahat yatırım yapacak durumdayım. Bu benim için bir tercihtir. Turizmde daha fazla olmak istiyorum." dedi.
Gurbetçi iş adamı Vural Öger, geçen yıl temmuz ayında Avrupa'nın en büyük tur operatörlerinden biri olan Öger Tours'u 30 milyon euroya İngiliz turizm devi Thomas Cook Grubu'na satmıştı. Ünlü turizmci Vural Öger, turizmin yanı sıra enerji ve gayrimenkule yoğunlaşıyor. Yeni yatırımıyla ilgili bilgi veren Öger, Ege bölgesinin çeşitli yerlerinde lüks tatil evleri yaparak Almanya, Fransa, Hollanda'da satacaklarını belirtti.
Projede yer alacak evlerin sıradan bir yapı olmayacağını vurgulayan Öger, daha çok yüksek kaliteli Avrupalının zevkine uygun, İtalya'nın Toscana kentindeki tarzda iki katlı taş evler olacağını kaydetti.

Kaynak: http://www.seferihisar.com/haber/96-seferihisara-ogerden-dev-yatirim

2 yorum:

Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

İnternette gezinirken sitenize rastladım gerçekten çok açıklayıcı bilgiler vermişsiniz. Dell dizüstü servisleri ekibimiz olarak çalışmalarınızda başarılar dileriz.