16 Ağustos 2012 Perşembe

İzka İnşaat’tan yeni bir proje

İzmir’de son yıllarda adından söz ettiren projelere imza atan İzka İnşaat, Çeşme Ayayorgi’de 7 villadan oluşan Life Port’a başladı.
İZKA İnşaat, Life Port Aya Yorgi Çeşme Projesi’ni satışa çıkardı. Akıllı ev sistemi, uzaktan otomasyonla güvenliği ve rahatlığı, lüks yaşantıyı bir arada sunan projede 7 adet kişiye özel villa sahiplerini bekliyor. Projede, her villaya ait özel yüzme havuzu ile ayrıcalıklı bir konsept meydana getirilmiş. Peyzaj alanında, mitolojik heykellerle özel ışıklandırma sistemi kullanılmış. Bu sayede heykeller, mistik ve çağdaş bir yaşantıyı birleştirerek farklı atmosfer yaratıyor.

Geniş metrekareler Projede, çocuklar da unutulmadı. Mitolojik heykeller sayesinde çocuklar tarihle iç içe büyüyecek, hayal güçleri gelişecek. Villaya özel kum havuzunda ise hiç sıkılmadan keyifli vakit geçirecekler. Dış cephede, özel Çeşme taşıyla doğal ahşap birleştirilerek, farklı pencere tasarımları ile bütünlük sağlanıyor.
Projede yer alan villaların 5’i dubleks, 2’si ise tek katlı yapıdan oluşuyor. Villaların 6’sı 3+1, diğeri ise 5+1 konseptten oluşuyor.
Geniş bir yapıya sahip olan villalar, 230 ile 275 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.
Projede neler var?-Araç otopark yeri
-Bakıcı evi, yardımcıların villa bünyesinde ama bir o kadar da dışında olduğu özel yaşam alanı (1+1 apart tarzında düzenlenmiş)
-Hobi odası
-3+1, 4+1 yaşam katı
-Havuz özel terası ve bölümü
-Özel olarak tasarlanmış manzara terası ve özel barbekü alanı.







Zirvekent’te yaşam erken başladıİZMİR Körfezi’nin eşsiz manzarasına hakim olduğu Palmiye Park Zirvekent’teki daireler, planlanan tarihten daha erken teslim edildi.
İzmir’in değer kazanan bölgelerinden Çiğli-Egekent’te yer alan Zirvekent, 7 katlı 4 bloktan oluşuyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1’lerden oluşan toplam 147 dairenin bulunduğu proje, bölgedeki diğer sitelere oranla birçok artı özellik taşıyor. Çocuk parkı, süs havuzu, sitede yaşayanların kendi sebzelerini yetiştirmeleri için ayrılmış özel alan, kütüphane, hobi salonları, teleskoplu yıldız terası ve manzara bahçesi gibi zengin sosyal imkanlar sunuluyor. Palmiye Park’ın sanata verdiği önem bu projede de kendini belli ediyor. Her bloğun girişinde A. Rüştü Doğan imzalı sitenin yağlıboya bir resmi asılı.
Kolay ev sahibi yapıyorCDS Yapı Genel Müdürü Serdar Dağıstan, “24 saat güvenlik, sağlık, hobi ve eğlence ihtiyaçlarının ortak paylaşımla daha düşük maliyette giderilebileceği yaşam alanları üretiyoruz. Ve de bunları çok uygun aidatlarla kullanıma sunuyoruz. Aslına bakarsanız işimizin özünde ev satın alma kararı verirken seçici davranan aileleri güvenilir bir marka çatısı altında kolayca ev sahibi yapmak yatıyor” dedi.
Ulaşım rahatlığı sunuyor
Zirvekent’in hem merkezi hem de şehrin gürültüsünden uzaklaşabilecek bir konumda olduğunu dile getiren Dağıstan, “Açık havada yürüyüş yapmayı sevenler için sitenin hemen önündeki 15 bin metrekarelik park büyük bir avantaj. Ayrıca site, İzmir’de en temiz havayı soluyabileceğiniz mevkide yer alıyor. Zirvekent’in Egekent otobüs-minibüs son durağına komşu olması da önemli bir ulaşım kolaylığı sağlıyor. Otomobil kullananlar için de otoban bağlantısı ve metro hattı ile tüm İzmir ve çevresine şehir içi trafiğine girmeden ulaşım rahatlığı sunuyor. Siteden ev sahibi olmak isteyenler için 48 ay 0 faizle ödeme planları sunuyoruz” bilgisini verdi.
Ege ve CDS işbirliği
Zirvekent’in arkasında İzmir’de önemli projeleri hayata geçiren Ege Yapı ve CDS Yapı (Veryeri ve Dağıstan) girişimi bulunuyor. Ege Yapı’nın inşaatını tamamladığı projeler arasında Kipa Balçova, Gürel Residence, Özel Kent Hastanesi ve SEV İlköğretim Okulu yer alıyor.

Kaynak: Mete Tamer OMUR , 16.08.2012 - Hürriyet

Hiç yorum yok: