5 Mayıs 2014 Pazartesi

Point Bornova 2015 sonunda

KAVUKLAR Gayrimenkul Geliştirmenin rezidans ve alışveriş merkezi konseptiyle hayata geçirdiği Point Bornova Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin inşaat çalışmaları hızla sürüyor.

Zemin iyileştirme çalışmalarının bitirildiği Point Bornova yükselmeye devam ederken, kapılarını 2015 son çeyreğinde misafirlerine açacak. Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme Grup Başkanı Metehan Kavuk, “Projelerimizi müşterilerimizin beklentilerine göre geliştiriyor, elde ettiğimiz sonuçlarla bölgeye ve hayata değer katıyoruz. Point Bornova’da rezidans, alışveriş ve eğlence merkezi konseptini bir araya getirerek, İzmirlilere daha önce yaşamadıkları bir deneyim sunuyoruz. Ön lansmandan bugüne kadar satışlarımızın yüzde 60’ını gerçekleştirdik” dedi.
Türkiye’nin ilkleri
Türkiye’nin ilk üstü açılıp-kapanan konsepte sahip 55 bin metrekare kiralanabilir alanı ile İzmir’de moda, teknoloji, spor, eğlence, alışveriş ve rezidans konforunu ilk kez bir araya getiren projede deniz, doğa ve şehir temalarının ön plana çıkıyor. Kavuk, “Point Bornova, açık hava keyfini yaşatan uluslararası kafe ve restoranlar, modanın kalbi olmaya aday marka karması ve Ege Bölgesi’nin tek çocuk eğlence merkeziyle İzmirlilerin  vazgeçemeyeceği bir yaşam merkezi olacak” diye konuştu.

Kaynak: Hürriyet Ege, 05.05.2014

Hiç yorum yok: