28 Mayıs 2014 Çarşamba

Yedi yıldızlı otel konforunsunan lüks dairelerin yarısı satıldı

Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme tarafından 50 milyon dolarlık yatırımla inşa edilen Ege Suits projesindeki lüks konutlar, ağustos ayında teslim edilecek. Süit dairelerden oluşan sitede, elektrikli araba şarj ünitesinden oyun salonlarına kadar yedi yıldızlı otellerde bulunan konfor sunuluyor. Fiyatları 800 bin ile 1,5 milyon lira arasında değişen projenin yüzde 50’si inşaat aşamasında satıldı.

İZMİR (CİHAN)- Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme tarafından 50 milyon dolarlık yatırımla inşa edilen Ege Suits projesindeki lüks konutlar, ağustos ayında teslim edilecek. Süit dairelerden oluşan sitede, elektrikli araba şarj ünitesinden oyun salonlarına kadar yedi yıldızlı otellerde bulunan konfor sunuluyor. Fiyatları 800 bin ile 1,5 milyon lira arasında değişen projenin yüzde 50’si inşaat aşamasında satıldı.
İzmir'in Bornova ilçesi Evka-3 semtinde hayata geçirilen 70 konutlu Ege Suits evlerinin örnek dairesi tanıtıldı. İçinde yedi yıldızlı otellerde bile rastlanmayacak elektrikli şarj ünitesi, çeşitli etkinliklerin yapılabileceği birbirinden farklı kulüpler de yer alıyor. Tanıtımda konuşan Kavuklar Gayrimenkul Grup Başkanı Metehan Kavuk, Egelileri tatil dönüşü yepyeni bir yaşam alanıyla karşılayacak olan Ege Suits’in, ağustos ayında teslim edilmeye başlanacağını söyledi. Yaklaşık 10 bin metrekarelik alanda kurulu projenin yüzde 80’inin peyzaj ve rekreasyon alanına sahip olduğunu belirten Kavuk, yedi yıldızlı ayrıcalıkları sözde değil, özde yaşatacaklarını ifade etti. Kavuk, hayalleri gerçekleştiren projede birçok detayın da iç mimar Brigitte Weber tarafından titizlikle çalışıldığını aktardı.

PROJENİN YARISI SATILDI
2012 yılı başlarında yapımına başlanan projenin toplam maliyetinin 50 milyon dolar olduğunu kaydeden Kavuk, “Toplam 70 dairenin şu ana kadar yarısı satıldı. Yıl sonuna kadar da yüzde 80’ini satmayı hedefliyoruz. ‘Sınırlı sayı, sınırsız konfor’ sloganıyla yola çıktığımız için muhafazakar olup seçici davranıyoruz. İnsanlara, huzurlu bir yaşam içinde yedi yıldızlı konforu sağlamak için buna da mecburuz. Konseptin devamı için buna gerek duyuyoruz.” diye konuştu. Konforun ve lüksün doğayla bütünleştiği butik rezidans projesinde konutların 163 ile 320 metrekare arasında değiştiğini aktaran Kavuk, şunları kaydetti: “İzmir’de bir ilk olan üstü açılır ve kapanır yarı olimpik yüzme havuzundan SPA’ya, yaklaşık bin metre yürüyüş parkurundan şömine odasına, tenis kortu ve basket sahasından minikler için düşünülmüş açık kapalı çocuk oyun alanlarıyla yedi yıldızlı hizmetler sunuyor.”

DÖRT TARZDA DEKORASYON
Avusturyalı ünlü yüksek mimar Weber de projenin iç mimarlığını yapmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi. Weber, 70 rezidanstan oluşan ilk katından dahi deniz görülebilen geniş cam cephesi ve terasıyla ev sahiplerine eşsiz körfez manzarası keyfini yaşattıklarının ifade etti. Ege Suits projesinde yapılan iç dizaynlar da farklılık gösteriyor. Her zevke uygun tarzda konutlar inşa ettiklerini söyleyen Weber, “Zevkleri gözönünde bulundurarak, dört tarzda dekorasyon tasarımı yaptık. Bunlar modern, klasik, minimalist ve avangard olarak misafirlerimizin beğenisine sunuldu.” diye konuştu. CİHAN

Kaynak: e-haberajansı, 28.05.2014

Hiç yorum yok: