4 Nisan 2015 Cumartesi

Aktepe üstgeçit istiyor

İzmir'in Gaziemir ilçesi Aktepe semtinde oturan vatandaşlar, üstgeçit istedi. Aktepe Mahallesi Muhtarı Hasan Fehmi Çelik, "Fuar İzmir Aktepe'de olmasına rağmen mahallemize hiçbir hizmet yapılmadı. Mahallemizin Akçay Caddesi üzerinden girişine acilen bir üstgeçit veya kavşak yapılmasını istiyoruz" dedi.

Yollar çamur deryası
Akçay Caddesi'nden Fuar İzmir Alanı'na giden yollardan biri olan Şehit Süleyman Ergin Caddesi asfaltlanırken, çevre sokakların çamur içinde bırakılmasına tepki gösteren Muhtar Çelik, "40 yıllık mahallede sokaklarda hala asfalt yok. İzmir Büyükşehir Belediyesi fuar için bu kadar büyük yatırım yaparken, yolları da ihmal etmemeli. Mahallemiz kaderine terk edilmiş durumda" diye konuştu.
TOLGA TEKİN

"Otobüslerde adımız geçmiyor"
İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Aktepe Mahallesi'ne siyasi ayrımcılık yaptığını da iddia eden Muhtar Çelik, "Hiçbir konuda hizmet alamadığımız gibi belediye otobüslerinde de Aktepe adı geçmiyor. Aktepe'ye çalışan 157 numaralı Peker Mahallesi-Konak hattı ile 92 numaralı Aydın Mahallesi-Üçyol hatlarına Aktepe adının verilmesini istiyoruz" dedi.
 

Hiç yorum yok: