9 Nisan 2015 Perşembe

Alsancak'a 50 metrelik kapalı yüzme havuzu inşa edilecek!

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Tesisler Daire Başkanı Salih Kablan, müdürlüğümüz Milli Emlak'la görüşüyor, yer arayışı içindeyiz" dedi. Kablan, projenin geçen yıl çizildiğini ve 5 milyon TL'ye mal olacağını ifade etti..

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Tesisler Daire Başkanı Salih Kablan, müdürlüğümüz Milli Emlak'la görüşüyor, yer arayışı içindeyiz" dedi.

Alsancak Yüzme Havuzu'nun üstünün de kapatılacağını belirten Salih Kablan, projenin geçen yıl çizildiğini ve 5 milyon TL'ye mal olacağını ifade etti ve bu projeye de bu yıl başlanacağını söyledi.

YERİ BELLİ DEĞİL
Yüzmede Türkiye'nin en iyisi olan ancak şimdilerde çok arkalarda kalan İzmir'e Spor Bakanlığından müjdeli haber geldi. Bakanlık, 50 metrelik kapalı yüzme havuzu olmayan İzmir'e bir tesis kazandırmak için yer arandığım bildirdi. Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Tesisler Daire Başkam Salih Kablan, "Yer için Milli Emlak'la görüşmeler yapılıyor" dedi.


İZMİR GERİ KALDI
Tesis bakımından İzmir'in çok gerilerde kaldığını ifade eden Kablan, "Olimpik havuz yapabilmek için il müdürlüğümüz çalışıyor. Henüz bir yer tespitinde bulunmadık. Ancak kısa zamanda çözeceğimize inanıyorum" dedi. Kablan, Halkıpmar'a jimnastik antrenman salonu yapıldığını, 200 yataklı kamp merkezinin de inşaatının devam ettiğini söyledi.

Kaynak: Emlak Kulisi, 09.04.2015

Hiç yorum yok: