22 Nisan 2011 Cuma

Türkiye emlakta en iyi 10 arasında

Türkiye Altınkumu ve İstanbul’u denizaşırı emlak yatırımları için en iyi 10 yer arasıda gösterildi


Türkiye denizaşırı emlak yatırımları için en iyi 10 yer arasıda seçildi. Küresel ekonomik iyileşmenin sinyalleriyle birlikte uzmanlar, emlak satın almak için en uygun zaman olduğuna dikkat çekerken, yabancı emlak yatırımları için Altınkum ve İstanbul tavsiye ediliyor.

The Telegraph gazetesi’ne göre, emlakçıların ve emlak pazarı analistlerinin tavsiyeleriyle hazırlanmış emlak yatırımı için denizaşırı en iyi 10 yer arasında Altınkum ve İstanbul bulunuyor. Listede ayrıca İtalya’nın Como gölü, ABD’nin Atlanta ve Florida eyaletleri, Fransa’nın Tarn bölgesi, Almanya Berlin ve Malta gibi yerler de bulunuyor.

Haberde, turistik tatil bölgesi Altınkum’da 25 bin sterlin’den (62.000 TL) başlayan fiyatlarla ucuz dairelerin olduğuna fakat bu tür dairelerin çokluğu nedeniyle kira gelirinin yüksek olmasının beklenmeyeceğine dikkat çekilirken, “Daha cesur yatırımcılar, Türkiye’nin Avrupa Birliği’ne gireceği umuduyla İstanbu’daki apartman daireleri için 150 bin sterlin (375.000 TL) ödeyebilirler” tavsiyesine yer veriliyor

Kaynak: 1insaat - 21.04.2011

Hiç yorum yok: